Pannat

Pehmo- ja kuviollinen panta

blog_20151125194928001

untitled_20150506_nro_001-2

kussekutta_20160512_nro_014

kussekutta_20160512_nro_003

Puolikuristava ja soljellinen pehmopanta (myös kuviollinen) on helppokäyttöinen panta, jossa sisäpuoli ihanan pehmeää polyesterkarvaa, joka ei hierrä kaulaa eikä katko koiran karvaa. Uudistetuissa pannoissa on sisällä nyt paksumpi vaahtomuovitäyte. Ulkopuolella on laadukas standardoitu heijastinnauha, joka lisää näkyvyyttä hämärän ja pimeän aikaan. Metalliset renkaat ovat hitsattuja, joten ne kestävät hyvin kovaakin vetoa.

Pehmopannoissa käytetty karvakangas on ihanan pehmeää, laadukasta ja kestävää. Raikkaista väreistä huolimatta kangas ei värjää kastuessaan. Kangas on erilaista kuin perus fleece. Se säilyttää muotonsa eikä nukkaannu samalla tavalla käytössä. Se ei myöskään ole niin sähköistä, joten koirankarvat eivät takerru siihen yhtä tehokkaasti. Pantojen heijastinnauhat ovat standardoituja, joten näkyvyys on taattu pimeässäkin.

Pehmoshell-kangas on muuten samantyyppistä kuin pehmokarva, mutta pinta on sileä. Panta on yhtä pehmeä ja notkea käyttää. Saatavana myös puolikuristavana tai soljella.

Pehmopantoja on saatavilla kahta eri leveyttä. Kuviollisisissa on 5cm kangasosa ja 2cm nauha, jotta ihanat kuosit pääsevät parhaiten oikeuksiinsa. Yksivärisissä leveämmissä 3cm nauha ja 5cm kangasosa. Kapeammissa on 4cm leveä kangas ja 2cm leveä nauha.

 

Softshell-panta

kussekutta_20160512_nro_010

untitled_20150506_nro_001

Puolikuristava ja soljellinen softshell-panta on kovaan käyttöön soveltuva säänkestävä ja helppokäyttöinen panta. Ulkopuolella on laadukas standardoitu heijastinnauha, joka lisää näkyvyyttä hämärän ja pimeän aikaan. Metalliset renkaat ovat hitsattuja, joten ne kestävät hyvin kovaakin vetoa. Raikkaista väreistä huolimatta kangas ei värjää kastuessaan. Pantojen heijastinnauhat ovat standardoituja, joten näkyvyys on taattu pimeässäkin.

Saatavilla kahta eri leveyttä.


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial