Tässä varaston inventaaria tehdessä huomasin, että osa kankaista on dokumentoimatta tänne sivuille. Osa jo näistä alla olevista kyllä olikin, mutta osassa vaihtui tuo kuvassa ”tarjolla oleva nauhaväri” (toki nauhan värin saa valita ihan toiveiden mukaan). Näytti niin raikkaalta tuo keltainenkin esim. tuon perhoskankaan kanssa. Tämä päivitysprojekti jatkuu, kun osa kuvista jäi vielä kameraan. Palaan siis asiaan.

perhoset, puolikuristavat pehmopannat: 6cm leveä pehmuste 3cm keltaisella nauhalla sekä 5cm leveä pehmuste 2cm keltaisella nauhalla
keltainen ruusumeri -kuosi, puolikuristavat pannat: 6cm leveä pehmuste 3cm keltaisella nauhalla sekä 5cm leveä pehmuste 2cm keltaisella nauhalla (tästä löytyy myös punainen versio, kuva tulossa myöhemmin)
niittykukat, puolikuristavat pehmopannat: 6cm leveä pehmuste 3cm nauhalla sekä 5cm leveä pehmuste 2cm nauhalla
merivesi kimalle (hopeiset kimalteet), puolikuristava pehmokarva, 5cm leveä, 2cm harmaa nauha