Kuukausi: huhtikuu 2015

Asiakaskuvia

Tässä pari asiakkailta saatua kuvaa tuotteista. Lisäilen mielelläni tänne blogiin julkaisukelpoisia asiakkaiden lähettämiä kuvia pannoista, valjaista ja hihnoista jatkossakin 🙂

Leian ja Nasun valjaat. Kuva: Marja Paukkonen

Leian ja Nasun valjaat. Kuva: Marja Paukkonen

Kultaisten noutajien pannat. Kuva: Sirkku Lehtosalo

Kultaisten noutajien pannat. Kuva: Sirkku Lehtosalo


Valjaskuvia

web_20150420_0001-2

Valjaat-sivulle on nyt lisätty pari kuvaa uudistuneista valjaista. Valjaat ovat pantojen tavoin saaneet sisälleen paksumman täytteen. Solkea on myös nostettu hiukan ylemmäksi. Lisää kuvia on tulossa sitä mukaa, kun valjaita valmistuu. Niitä saa toki samoissa väreissä kuin pantojakin. Ja myös soft shell -versioina.

Kankaita tuli viime viikolla iso laatikollinen. Myös pinkkiä pehmokangasta, joka oli päässyt jo ihan loppumaan.

Mukavaa viikkoa kaikille!


Tervetuloa uudistuneille K&K-sivuille!

Jihuu! Viimein oli aikaa istahtaa koneelle ja päivitellä Kusse&Kutta-sivusto ihan uuteen uskoon. Nyt siirryttiin blogiaikaan, joten sivuja on nyt huomattavasti helpompi päivittää. Otankin nyt siis itseäni niskasta kiinni ja alan puskemaan tänne päivityksiä vähän tiheämpään tahtiin. Tuotekuvia sivuilta vielä puuttuu, mutta päivitellään, kuhan saadaan otettua. Tässä viimeisen vuoden aikana on tapahtunut ainakin semmoinen suuri uudistus, että pehmopannat ja valjaat ovat saaneet sisälleen paksumman täytteen. Myös ihanaiset polkadot-pannat tulivat valikoimiin. Myös monta uutta jälleenmyyjää on ottanut Kusse&Kuttaa myyntiin. Työtä on siis riittänyt yllin kyllin. Aurinkoista kevättä kaikille!

Jonna


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial