Vuosi on jälleen vierähtänyt pian työntäyteisissä merkeissä. Iso kiitos kaikille ihanille asiakkaille, että jaksatte vuodesta toiseen arvostaa suomalaista käsityötä! Lisäilin kuviollisten pantojen sivulle sekä muut-osioon vähän kuvia uutuuksista ja muutenkin tuotteista, mitä ”pajalla” on valmistunut. Jälleenmyyjille on vähän jäänyt mainostamatta uusia tuotteita, joten tässä nyt kootusti kaikille kuvia näistä uutuuksista. Suurinta osaa näistä kankaista löytyy reilummin, joten jälleenmyyntiinkin niitä on mahdollista saada.

Suurinpana uutuutena valikoimasta alkaa nyt löytyä myös lycra-kankaista valmistettuja pantoja. Vuoden alkuun olisi tarkoitus tilata myös ihanaa kimaltavaa laatua! Alla olevissa kuvissa näkyvä punainen kangas on mallikappale, tilattavat värit tulevat olemaan muita – vielä saa ehdottaa väritoiveita!

Nyt on saatavilla myös ihan pieniä puolikuristavia pantoja pennuille tai minikokoisille koirille. Pannoissa on 1cm leveä heijastava nauha ja noin 3cm leveä kangas. Kaikki saatavilla olevat värit ja kuosit on mahdollsia myös näihin minipantoihin.

Oikein rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille!