Päivitetääs tänne blogiinkin nyt vähän tarkemmin kaikkia ihania uutuuksia, joita on jo moni HSKH:n kisamyynnissä ja Facebookissa jo bongaillutkin. Innostuin vähän tilailemaan uusia kuoseja pehmopantoihin, joten niitä on nyt paaaaljon lisää. Häikäisevänä uutuutena mukaan tuli pehmoshell-nimen saanut kangas, josta tulee aika makeita pantoja ja miksei valjaitakin! Kangas on yhtä miellyttävää ja notkeaa kuin pehmokarva, mutta sileäpintaista. Sisällä on pehmeä täyte aivan kuten pehmopannoissakin. Nämähän ovat ihan kesähittikamaa! Ihania kukkakuoseja sain nyt muutamia metrejä ja vähän lisääkin on tulossa (pari uutta sävyä ja pinkkiä sain haalittua lisää myös). Ihan en ole vielä hahmottanut, että miten isoon jakeluun juuri näitä kyseisiä kuoseja saisi, mutta eiköhän sekin tässä vielä selviä 🙂 Tällä hetkellä näitä siis ainakin saa ja mikä parasta, näitä kankaita yleisesti tuntuu olevan hyvin saatavilla.

kussekutta_20160512_nro_014

Pitkän työn ja suorastaan tuskankin takana on ollut solkipantojen kehittely. Jopa vuosia olen asiaa miettinyt, mutta nyt kun kyselyitä alkoi sadella, oli vihdoin aihetta oikeasti ryhtyä tuumasta toimeen. Ongelma oli kyllä monijakoinen. Piti kehitellä panta, jossa olisi ihana paksu pehmuste, mutta siinä täytyisi myös olla jonkin verran säätövaraa ja mahdollisuus turvalukita solkiosa kahdella lenkillä kiinni hihnaan. Ja nämä tietysti pitää aina pähkäillä monessa kokoskaalassa, joten ei ole aina ihan helpoin homma.. Mutta tässä se nyt kuitenkin on! Olen aika tyytyväinen 🙂 Näitä on siis saatavilla kaikissa väreissä ja kuoseissa kuin puolikuristaviakin. Koot mukailevat puolikuristavien kokoja. Mutta pantaa on mahdollista pitää haluamallaan leveydellä vähän sen mukaan miten kiristävästä tykkää tai jos koiran turkin paksuus vaihtelee vuoden mittaan. Näitä annan oikein mielelläni myös jälleenmyyntiin.

kussekutta_20160512_nro_010

Vielä tähän mukaan yksi ihana pantakuosi, joka yllätti minut aika positiivisesti. Tästä tuli aika makeet valjaatkin, kuvia on tulossa myöhemmin 🙂 Sivuille on nyt muuten päivitetty aika paljon uusia kuvia tuotteista, joten pitäisi sieltä nyt löytyä vähän paremmin valikoimaa. Kankaita, nauhoja ja malleja voi yhdistellä ihan mielensä mukaan, joten tännepäin vain viestiä ja vinkkejä tulemaan! Lämmintä alkukesää kaikille!