Huikea vuosi takanapäin ja uudet meiningit edessä. Ei voi olla kuin onnellinen siitä miten suomalaista työtä arvostetaan. Miten paljon olenkaan saanut kuulla positiivista palautetta ihmisiltä. Iso kiitos kaikista niistä! Kyllä palaute omasta työstä auttaa jaksamaan pakertaa päivästä toiseen 🙂

Uuteen vuoteen lähdetään reippaasti uusilla logomerkeillä. Kaikki uudet tuotteet, jotka Kusse&Kutta-pajasta lähtee, tulee saamaan uudet raikkaat harmaat merkit. Jonkin verran näitä merkkejä onkin näkynyt jo jälleenmyyjien valikoimissa. Näkyvätpä nyt paremmin sieltä karvankin seasta. Raikkaana uutuutena tulee vahvasti mukaan myös valkoinen heijastinnauha. Aika upeita pastellisia pantoja niistä saakin tehtyä yhdistettynä vaaleisiin sävyihin. Voikohan noita uuden pentukoiran omistajat vastustaakaan 😉 Softshelleihin tuli nyt lisäksi myös kaksi huomioväriä. Yhdistettynä mustaan nauhaan, ovat aika perinteisiä, joten saahan näitä K&K-pajasta yhdistettynä muihinkin nauhoihin. Ehkä oma suosikki on jälleen valkoinen. Sivuille on päivitetty nyt muitakin uusia kangasvärejä. Käykääpä kurkkimassa.

web_20161214_0019 web_20161214_0017